Vi trækker på internationalt know-how

Masytec A/S er et 100 % danskejet selskab, der i januar 2010 gennemførte et navneskift fra Lincoln Danmark A/S til Masytec A/S. De hidtidige aktiviteter er fortsat som før, blot under et nyt navn. Lincoln Danmark A/S og nu Masytec A/S har repræsenteret Lincoln siden 1962. Vi har således et lang erfaring og knowhow, der understøtter vores tilbud på professionelle løsninger til både industri og off-road applikationer. Vores meget erfarne montører udfører montager på et højt kvalitets niveau.
Siden SKF købte Lincoln i 2012, er vi blevet SKF Lubrication Distributor for både Lincoln og SKF produkterne inden for centralsmøring. Vi har dermed et meget bredt produkt sortiment og kan løse alle opgaver med både olie og fedt smøring.

Masytec A/S har agenturer for verdens førende leverandører inden for centralsmøring, mobilvejning samt smøremidler til ethvert formål. Vi har dermed adgang til den nyeste udvikling inden for produkter og teknologi og kan trække på en global produkt- og udviklingsorganisation.

De internationale relationer giver således også sikkerhed for en professionel håndtering af service og montage i mere end 175 lande.


Masytec A/S
Vallensbækvej 31
2605 Brøndby
Telefon: 4345 8866
Telefax: 4345 8597
CVR: LDK30531736
Bank: Danske Bank Albanitorv 2-3 5000 Odense C 
Nyheder
Ledige jobs

Vi er altid interesseret i en uopfordret ansøgning fra kvalificerede ansøgere.